За нас

Кои сме ние?

Ростар БГ е създадена през 2006 г.

Динамична търговска компания, водещ дистрибутор на бързооборотни стоки, ние сме подготвен и коректен партньор, с гъвкави условия за работа и персонално отношение към всеки клиент.

Разполагаме с две материални бази в гр.София и гр. Добрич, оборудвани според стандартите и разпоредбите на българското законодателство и Европейския съюз. Разположени на достъпно и комуникативно място, което позволява бързи и качествени доставки.

Какво правим в бизнеса?

Б2Б

Ростар БГ работи с търговци на едро и дребно, супермаркети, здравословни и био магазини, хотели, ресторанти, сладкарници и кетъринг фирми в цялата страна.

Създаваме и поддържаме дългосрочно взаимоизгодно сътрудничество със своите клиенти. Лоялността, доверието и сигурността са основата, върху която градим партньорските си взаимоотношения.

Държим да осигурим на клиентите си високо качество на предлаганите продукти и услуги, да сме гъвкави и да предлагаме иновативни решения, отговарящи на динамичният пазар.

Портфолио

Портфолиото на фирмата включва селектирани продукти от престижни доставчици, с позиции и авторитет в цял свят. Компанията не спира да актуализира и обогатява асортимента си, като създава и развива и собствени брандове, без компромис във вкуса и качеството. Отбрани видове охладени и замразени меса, италиански сирена, колбаси, паста, био продукти, зехтини и маслини, шоколади, курабии, гризини, конфитюри, сосове, подправки са само част от асортимента на компанията.

Екип

Екипната работа е ключова за успеха, а служителите са най-ценният ресурс за всяка компания. Ние вярваме в тази максима и затова не спираме да развиваме своя екип и да градим устойчива структура от професионалисти.

В нашият екип работят опитни , притежаващи нюх към баланса м/у пазара и изискванията на клиентите. Вече …. години с постоянството и труда ни сме предпочитан партньор с множество доволни клиенти.

Успехът на Ростар БГ се дължи на градивната структура: добър екип, стабилни партньори и доволни клиенти.

Каква е нашата роля в обществото? 

Обществената мисия на Ростар БГ е да подкрепи революцията в храненето, като осигури гарантирано качествена храна на българския потребител.

Целта ни е да предложим и позиционираме отбрани и изпитани продукти в цялата търговската мрежа, тъй като вярваме, че достъпа до чиста храна с високо качество е от основно значение за здравния статус за всеки човек и всяко общество.

Презентация